Basecamp festival

Ons verhaal

Wij zijn Basecamp Festival begonnen, omdat we geloven dat we – met de juiste handvatten en een hands-on mentaliteit – het verschil kunnen maken in de klimaatcrisis. En omdat we ervan overtuigd zijn dat een festival kan bijdragen aan de opmars van een nieuwe cultuur. Een cultuur, waarbij alles gericht is op het maken van een positieve impact; zowel sociaal en maatschappelijk, als financieel en ecologisch.

Ons Team

Ieder lid van ons team heeft zijn/haar/hun leven grotendeels gewijd aan de evementenindustrie bij onder andere ADE Green, DGTL, TEDxAmsterdam, Nachtlab Agency, Green Events, Shoeless & ID&T. Stuk voor stuk zijn we fervente festivalgangers, gepassioneerde muziekliefhebbers en onstuimige feestvierders. Maar tegelijkertijd is er een ander vuur dat in ons brandt.

We kunnen er niet langer omheen: wij houden zielsveel van onze planeet en weigeren langer toe te kijken hoe die wordt geschaad. Daarom zetten we nu al onze gezamenlijke kennis, ervaring en positieve energie in om een positieve impact te maken. We hopen dat zoveel mogelijk mensen met ons de schouders eronder willen zetten en samen willen bouwen aan een mooiere planeet en een eerlijkere samenleving. Doe je mee?

Getekend: Milan, Sylvester, Darko, Monique, Kitty, Simone, Frank, Roy, Liv & Tom.