Wij Gaan Door

Wij Gaan DoorBasecamp festival
Wij Gaan DoorBasecamp festival

Wij gaan door

Allereerst willen we onze steun betuigen aan alle collega’s die na het bericht van afgelopen vrijdag hun droom in het water hebben zien vallen. Met lede ogen hebben we de persconferentie aangezien.

Wij zijn Basecamp Festival begonnen omdat we geloven dat we als industrie het verschil kunnen maken. Waarbij we werken aan een cultuuromslag, richting een duurzame, inclusieve toekomst. In dit licht, en vanuit solidariteit met artiesten, kunstenaars en partners zetten we alles op alles om door te gaan met onze missie. We hebben het ‘geluk’ dat ons festival (27, 28, 29 augustus) vooralsnog buiten de nieuwe maatregelen valt.

Wij gaan dus door met de organisatie van Basecamp Festival 02021.

In het slechtst denkbare scenario, wanneer alsnog het doek valt vanwege nieuwe overheidsmaatregelen, krijgt iedereen die een ticket heeft gekocht geld terug of een ticket garantie voor volgend jaar. Maar als het aan ons ligt gaan we deze zomer samen dansen in de duinen. Ga je op natuursafari; volg je talks en workshops over permacultuur; verleg je je grenzen in een ijsbad; proost je met natuurwijn; neem je een duik in de Noordzee; en hang je de vroege vogel uit tijdens een ambient concert bij zonsopkomst.

We hopen en vertrouwen op jullie steun.

Liefs,

Team Basecamp Festival